Dutch Snowboard Academy

DSA is een zelfstandige organisatie die snowboarders helpt om hun individuele doelen te bereiken. Elke sporter wordt gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen. Wij werken met een persoonlijk ontwikkelingsplan waarbij je zelf bepaalt waar je de lat legt. De trainers van DSA zijn goed in hun vak en staan garant voor training op technisch hoog niveau.

Onze missie is om iedere sporter, ongeacht leeftijd, met plezier en volledige inzet aan zijn eigen persoonlijke ontwikkeling te laten werken. De ervaren trainers van DSA trainen elke atleet individueel in techniek, zelfstandigheid en professionaliteit. De snowboarders bepalen zelf waar zij de lat leggen en met een persoonlijk ontwikkelingsplan zorgen wij ervoor dat zij de lat kunnen halen!

Onze trainers

Menno Posno

Geprüfte Lehrer, oprichter DSA & hoofdtrainer.

Als Oostenrijks geprüfte Lehrer heb ik mij de afgelopen 10 jaar verder ontwikkeld in de technische standaard van het snowboarden. Vanuit deze achtergrond train ik met veel passie onze snowboarders, die wij een hoog technisch niveau aanleren. Naast techniek besteed ik veel aandacht aan de mentale aspecten van het snowboarden waarbij onafhankelijkheid, gevoel en zelfverzekerheid belangrijk zijn.