Leer snowboarden bij Tasha’s Snowcamp

Stichting Tasha’s Surf en Snowcamps

Tasha’s Snowcamp maakt deel uit van de stichting Tasha’s Surf en Snowcamps. Dit is een stichting waarmee we reizen, weekends en lessen organiseren op het gebied van surfen en snowboarden. Bij deze activiteiten is de progressie én vooral ook het plezier van de atleten erg belangrijk. Je wilt graag wat leren op het gebied van surfen of snowboarden en jezelf verbeteren. Maar je wilt vooral ook plezier hebben in je sport. Daar dragen wij graag aan bij. De stichting is opgericht door Natasha Smit

Natasha Smit, snowboardlerares

Kom leren snowboarden bij Tasha’s Snowcamp! Natasha Smit is een fanatiek snowboardster, die deze gave wintersport al jaren beoefent. ,,Al vanaf mijn achttiende ben ik door deze sport gegrepen. Op verschillende locaties in Europa en zelfs ook Nieuw-Zeeland ben ik de berg af gesjeesd op mijn snowboard. Of het nou off-piste of op de piste is, ik vermaak me prima. Als er een dik pak sneeuw ligt, dan is het heerlijk om daar mijn bochten in te maken.

Naast haar eigen snowboard moves, geeft Natasha ook graag snowboardles. Op de indoor sneeuwbaan van Snowworld of op de pistes van Oostenrijk brengt ze jong en oud de kneepjes van het snowboarden bij. ,,Ik vind het leuk om mijn enthousiasme over te brengen. Of het nou een beginner is of meer ervaren snowboarder, ze kunnen allemaal wat bijleren en worden allemaal enthousiast van mijn lessen.”

Vragen?

Als je vragen hebt over de snowboardlessen van Tasha’s Snowcamp

aarzel dan niet om Natasha Smit te contacten via facebook, email: natasha@tashasurfcamp.com of tel 0647409326

Ervaring van Natasha smit:

    • 6 jaar snowboardlerares (diploma via de NSKIV)
    • 20 jaar snowboarden
    • Les gegeven bij: De Uithof,  Tasha’s Snowcamp, Family Jam in Tignes4
    • Ervaren surflerares, zie ook www.tashasurfcamp.com!
    • Voormalig topwaterpoloster